Clienti

Stim ca resursa umana este cea mai valoroasa dintr-o companie si prin ceea ce facem venim in ajutorul dvs, cu oameni potriviti la locul potrivit.

Am intalnit in companii angajati valorosi dar nemotivati prin prisma postului ocupat/ al sarcinilor de lucru, al inexistentei unui plan de cariera pe masura, precum si angajati fara potential, plasati pe posturi pentru care nu aveau nici o calitate, insa in care angajatorul investea constant sume considerabile in procese de instruire, in speranta unui randament marit.

Ambele variante sunt extrem de neproductive pentru toate partile implicate. In cadrul proiectelor de recrutare derulate de noi, ne asiguram ca recomandam Clientilor doar acei candidati care se potrivesc cel mai bine cu cerintele postului disponibil.

Ne bazam atat pe experienta candidatilor, pe interesele lor declarate privind un parcurs de cariera, pe referintele obtinute in cadrul procesului de identificare a candidatilor in piata, cat si pe aspectele identificate in cadrul interviurilor.

Consultantii nostri vin cu expertiza in zona de resurse umane de peste 10 ani atat in procese de recrutare / executive search cat si de consultanta.

Proiecte de recrutare executate recent:

Financial Controller – companie de top in domeniul serviciilor,

Area Sales Manager – companie multinationala farmaceutica,

Senior Achizitor si Senior Category Manager – Retailer.

Proiecte de consultanta executate recent:

Intocmire Manualul Angajatului, Revizuire Fise de Post si Organigrama – companie de productie

Coaching si mentoring nivel 2 management in companie de productie

Pondere pozitii lucrate, pe specializari:

Achizitii / Vanzari
15%

Financiar / Contabilitate
40%

HR
30%

IT
10%

Altele
5%

Nivele pozitii lucrate:

Top
10%

Upper / middle management
50%

Senior executives
30%

Pozitii suport
10%

Clientii nostri

Demos

Layout

Wide
Boxed