CUM SA FACI O IMPRESIE BUNA LA PRIMUL INTERVIU?

Un lucru e sigur: ai o singura sansa la o prima impresie; asigura-te ca iti fructifici aceasta sansa!

Sunt multe lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul pentru o prima buna impresie. Pe unele le stii deja din propria experienta de viata, pe altele le poti invata. Insa ce nu trebuie trecut cu vederea cand te pregatesti pentru un interviu:

1. Tinuta – Oricat nu vrem sa punem accent pe acest lucru, felul in care arati e primul lucru care te reprezinta. Ai grija sa te imbraci potrivit momentului (incluzand aici si accesorii, parfumuri evidente, etc).

2. Limbajul – “chestii”, “fin’ca”, “o tipa”, etc, nu au ce cauta intr-un interviu, oricat de non-protocolar ar fi

3. Interesul manifestat pentru interlocutor, pentru compania angajatoare – Asigura-te ca esti concentrat pe discutie, ca stii pentru ce post ai aplicat, ca te-ai informat cat de mult ai putut despre companie, despre planurile de viitor

4. Atu-uri personale – Asigura-te ca angajatorul va vedea diferenta pe care o poate obtine daca te angajeaza pe tine in locul unul alt candidat. Concentreaza-te pe atu-uri personale si prezinta-le recrutorului.

5. Deschiderea – catre planurile angajatorului, catre o cariera pe termen lung in domeniu, catre propunerile recrutorului, etc. Nu te lasa mai greu decat e cazul, e posibil sa pierzi sansa de a fi luat in calcul.

Iti dorim succes la urmatorul interviu! Asigura-te ca iti valorifici sansa de a obtine tu jobul dorit!Demos

Layout

Wide
Boxed