Despre noi

HR Select este o companie de consultanta in resurse umane setata in 2010, cu focus pe zona de Recrutare si Executive Search
Scopul nostru este sa livram servicii prompte si de calitate clientilor nostri, indeplinind astfel cu succes mandatele care ne-au fost incredintate.
HR Select a fost infiintata in 2010 si de atunci este partener de nadejde in proiecte complexe de recrutare si de consultanta organizationala pentru companii locale si multinationale.
Specialistii nostri au experienta anterioara atat in consultanta de business (Big5, Big4), cat si in managementul unor departamente de HR in companii locale si multinationale.
Serviciile de recrutare si executive search oferite sunt doar o parte a unei largi palete de servicii oferite clientilor nostri, de la Interim HR Management, la consultanta in procese de schimbare organizationala, adaptare la modificari legislative, etc.
Ce ne difera de alti competitori in piata, pe langa experienta acumulata in domeniu, este faptul ca venim cu solutii adaptate fiecarui client in parte si fiecarui proiect in parte. Consideram ca in resurse umane nu sunt sabloane pe care sa le poti aplica, ci mai degraba luam in considerare cultura de companie, mediul exterior, strategia clientilor nostri.
Mai presus de orice, in HR Select, ne mandrim cu servicii excelente livrate clientilor nostri.

Servicii de Recrutare si Executive Search. Consultanta in Resurse Umane.

  • MISIUNE

    Omul potrivit la locul potrivit.

  • VIZIUNE

    Sa ne mentinem standardul de furnizori de servicii de o calitate superioara in resurse umane.

  • VALORI

    Valorile noastre - calitate, seriozitate, implicare, entuziasm, sunt reflectate de rezultatele proiectelor noastre, fie ca vorbim de angajati valorosi propusi clientilor nostri, fie de proiecte de consultanta cu aplicabilitate si randamente imediate. Practicam ceea ce promovam? Cu siguranta!

HR Select este o companie apartinand SC ABH Office Consult SRL, si este inregistrat in Registrul General al ANSPDCP cu numarul 26255.

Cum va putem ajuta?

Va rugam sa ne transmiteti solicitarea dvs telefonic sau folosind butonul de mai jos.
Va multumim!

Conduce departamentul de Marketing al unui grup editorial. Responsabil cu dezvoltarea si implementare strategiei de promovare a intregului grup.

placeholder
Marketing & PR Manager
Marketing , PR Manager

Demos

Layout

Wide
Boxed